Agenda

Kennismakingsworkshop (gratis)

Periodiek wordt van 19:30-21:30 op mijn praktijk lokatie een korte introductieworkshop aangeboden. De agenda is als volgt:

  • maandagavond 11 februari 2019
  • donderdagavond 14 maart
  • maandagavond 8 april
  • maandagavond 13 mei
  • dinsdagavond 4 juni

In deze kennismakingsworkshop wordt kort ingegaan op wat EFT is, hoe het werkt en wat het resultaat is. Tijdens deze kennismakingsworkshop zal ik tevens de werking demonstreren aan de hand van eventuele issues van de deelnemers, zodat je zelf kunt ervaren wat de werking en kracht van EFT is.

Graag bij voorkeur aanmelden via contactformulier

Zelfhulp Cursus EFT

Als je EFT wilt leren voor jezelf dan kun je deze zelfhulpcursus volgen. Je krijgt in 4 middagen uitvoerig uitleg over – en oefening in – hoe je EFT bij jezelf kunt doen en waar je op moet letten. Tussen de middagen zit telkens een week waarin je de tijd hebt om zelf te oefenen, zodat je na deze cursus de twee basisprotocollen goed kunt toepassen op jezelf. Na de cursus krijg je nog een persoonlijk consult waarin we je helpen om een plan van aanpak voor jezelf te maken.

Er is geen specifieke voorkennis voor nodig.  

Je kunt je inschrijven via de bovengenoemde website van het Gary Graig Centrum Nederland

Supervisie (alleen voor cursisten van de Opleiding voor Professionals)

Vanuit het Gary Graig Centrum wordt ook na de opleiding voor Professionals  supervisie  aangeboden. De supervisie kan zowel individueel als in een groep worden aangeboden. Henk doet de supervisie individueel op afspraak. Tijdens de supervisie kun je verschillende zaken inbrengen, zoals een casus die je lastig vond of bijv een thema waar je tegen aanloopt. De supervisie is in beginsel ook toegankelijk voor cursisten die elders een EFT opleiding hebben gevolgd en afgerond, neem in dat geval wel vooraf contact op met de supervisor om te overleggen.

Een supervisie kost 50 euro pp (incl BTW) en vindt plaats via Skype.

Voor deelname: Zie Contactformulier of stuur een mail naar heelkamer@gmail.com met je naam en contactgegevens. 

Agenda Nascholing Novet

Henk biedt voor Novet nascholing aan in het kader van de EFT-opleiding voor professionals. Deze nascholing staat overigens open voor een ieder die de basis van EFT beheerst. 

Voor 2019 staat op 28 (of 29 - ligt nog niet vast) een nascholing gepland. Het thema is de synergie tussen EFT en andere therapeutische technieken, zoals NLP, Lichaamswerk, Hypnose etc. 

Tijdens de nascholing zal aan de hand van voorbeelden deze synergie worden uitgelegd en geoefend. 

Tijdstip: 10:00-18:00

Kosten:  € 150  excl. lunch).

Novet kaartleden krijgen 25 euro korting 

EFT van A tot Z: Het ondertussen klassieke Handboek voor EFT beschrijft zeer leesbaar alle technieken en toepassingen . Emotionele Stress Release met EFT en NLP: Henk beschrijft op een praktisch  wijze hoe je EFT effectief kunt combineren met andere technieken, zoals NLP, Lichaamswerk, Solution Focussed Therapy.

Introductievideo op YouTube  De 1e helft gaat over emotionele stress en de werking van EFT. De 2e helft legt het basisprotocol van EFT uit.

Henk is mede oprichter en hoofddocent bij Novet. welke zich inzet voor de professionalisering van de toepassing van EFT en het verspreiden van kennis over EFT.